- Annons -

Tre profiler som är saknade i GP-serien – han hade kunnat utmana Zmarzlik

Det finns flera förare som jag saknar i GP-serien, här kommer tre av dem.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

GP-serien behöver profiler och förare som väcker känslor. Därför finns det tre förare som jag saknar lite extra i GP-serien.

Foto: Erik Kruse

1) Greg Hancock

– En otrolig förare som visade att det går att vara på topp långt upp i åren. Det i kombination med att han var supertrevlig och omtyckt av alla gjorde honom unik. Jag saknar Greg Hancock på banorna, inte minst i GP-serien.

- Annons -
Foto: Erik Kruse

2) Nicki Pedersen

– Omtyckt av alla, det kan man verkligen inte säga om Nicki. Här går åsikterna isär bland supportarna. Klart är i alla fall att det är en profil, en stjärna som väcker känslor. Han skapar intresse och har gjort mycket för sporten, det kan ingen ta ifrån honom.

Foto: Erik Kruse

3) Artem Laguta

– Honom saknar jag i GP-serien av den enkla anledningen att han blev världsmästare 2021. Även om det finns anledningar som gör det komplicerat att ha med honom i serien så kan man inte blunda för att det är en titelutmanare som inte är med och kör. Det är naturligtvis synd, ur ett sportsligt perspektiv då.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna