- Annons -

Kaptenen stannar i Kumla: ”Den typ av förare jag vill ha”

Indianerna presenterade under torsdagsförmiddagen nästa pusselbit i nästa års lagbygge.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Szymon Wozniak anslöt till Indianerna inför årets säsong. Nu står det klart att det blir en fortsättning i Kumla för kaptenen.

– Det känns oerhört skönt att redan nu kunna presentera en förlängning med den förra säsongens lagkapten Szymon Wozniak. Det var självklart att förlänga med honom, och det är lika självklart att han fortsätter som lagkapten. Trots skador och logistiska problem pressade han sig själv varje match och ställde alltid upp för laget, och det är precis den typen av förare jag vill ha i mitt lagbygge. Fjolåret började mycket starkt, men skador satte stopp för framstegen, vilket påverkade hans totalpoäng. Szymon är därför väldigt revanschsugen och laddad inför säsongen 2024, säger Peter Johansson till klubbens hemsida.

Wozniaks ingångssnitt är 1.561.

Indianerna 2024
Krzysztof Buczkowski 1,695
Szymon Wozniak 1,561
Mathias Pollestad 1,250

Kul med nya ansikten i GP – men har de slutat titta på sportslig prestation?
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna