- Annons -

Kanske kan det vara en intressant förare för Vargarna?

Under måndagen stod det klart att Vargarna är tillbaka i Bauhausligan. Då kan man börja fundera på vilket lag de tänker bygga?

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Drygt två veckor efter att Vargarna ansökte om att flyttas upp till Bauhausligan stod det klart att man får ja på sin ansökan. Därmed ska klubben nu börja bygga ett lag inför nästa säsong.

En förare som jag hade hört av mig till är Adam Ellis. Den 27-årige britten hade en bra säsong i år och det är en förare som utvecklas bra. Dessutom så kör han bra på kortare banor som Hallstavik och Motala.

Han har även kört bra i de möten som varit mellan USA och Resten av världen. Där pratar vi riktigt korta banor. Jag är övertygad om att han skulle kunna köra bra på Kråkvilan i Norrköping.

- Annons -

Dessutom har jag svårt att tänka mig att han är speciellt dyr, med andra ord en perfekt förare för en nykomling i ligan.

Adam Ellis har 1.250 i ingångsnitt.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna