- Annons -

Jobbig väntan för Dackarna: ”Hade hellre kört imorgon”

Dackarna knep segern i den första finalen, nu blir det en lång väntan för Mikael Teurnberg innan det är dags för avgörande nästa vecka.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

– Det är final, tufft som satan. Det är en härlig inramning idag. Vi hade bud på några poäng med, men vi får några uteslutningar som gör att vi tappar. Vi sliter, kämpar och viker inte ner oss. Jag har hellre fyra plus än fyra minus, men det är helt öppet inför näst vecka, säger Mikael Teurnberg.

Någon förare du vill lyfta fram lite extra idag?

– Allihopa gör det bra, alla tar poäng. Hela laget levererar, det känns bra.

- Annons -

När de är båda lagen möts är det lätt att det blir lite extra känslor, det finns en stor rivalitet mellan lagen. Mikael berättar om vad som är viktigt när man möter en rival i en final.

– Det gäller att man försöker vara cool, de vet vad som gäller. Man försöker peppa på förarna utan att ta i för mycket. Det gäller att ha en bra nivå, det tycker jag att vi lyckades med. Det gäller att vara med från början, det blir viktigt även nästa vecka. Vi ska inte släppa in dem i matchen.

Dackarna lyckades bra i den första finalen. Foto: Erik Kruse

Nu blir det en jobbig vecka innan det avgörs. Förr om åren kördes alltid finalerna dagarna efter varandra, så är det inte i år.

– Det blir en lång vecka, det är tävlingar på flera håll. Man kommer vara nervös, jag hade hellre kört den andra finalen imorgon kväll, avslutar Mikael Teurnberg med ett skratt.

Efter förlusten i första finalen: ”Nästa vecka kommer vi med fullt lag”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna