- Annons -

Efter förlusten i första finalen: ”Nästa vecka kommer vi med fullt lag”

Västervik fick se sig besegrade med 47–43. Morgan Andersson konstaterar att man kommer ha fullt lag nästa vecka.

- Annons -

Dackarna kammade hem den första finalen på bortaplan i Västervik. Efter en underhållande match lämnade gästerna med fyra poäng på pluskontot. Det är långt ifrån uppgivet i Västervikslägret.

– Vi visste att det skulle bli jättehårt, de har ju speciellt en bra topp fem. Det är halvtid, det återstår 15 heat. En femetta i Målilla så är det oavgjort, säger Morgan Andersson.

Jacob Thorssell stod en bra insats i hemmalaget. På sex heat plockade 11+2 poäng.

– Det är förmodligen hans bästa insats här i år, vi har tränat en hel del här. Han hittade rätt och gjorde det riktigt bra.

- Annons -

Publiksiffran blev 5955, det är man naturligtivs nöjda med. Västervik har jobbat hårt länge för att öka publiken. Under året har det verkligen gett resultat.

– Det är härligt, underhållningen är viktigare än att vinna för oss. Det var en rolig tävling att titta på, jag hoppas att publiken är nöjd.

Morgan Andersson är nöjd med publikstödet. Foto: Erik Kruse

Hur ser du på era chanser nästa vecka?

– Vi ska försöka att bjuda till, Dackarna är ju ofta lite bättre borta än hemma. Vi ska se om vi kan röra om i grytan.

På frågan om Tai Woffinden är tillbaka i laget efter skadan får jag ett något oklart svar. Vi får helt enkelt invänta och se. Någonting är i vart fall på gång.

– Jag kan säga så mycket som att om det inte händer någonting oförutsägbart innan tisdag så kommer vi med fullt lag. Vi får se vad det blir, avslutar Morgan Andersson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna