- Annons -

Jerker Eriksson självsäker: ”Slår de oss är det bara att lyfta på hatten”

Smederna har vunnit en av sina fyra inledande matcher. Nu kommer de regerande mästarna Dackarna på besök. En match som blir viktig för Eskilstunalaget.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Smederna har byggt om inför årets säsong, laget har blandat och gett. Närmast kommer de från en tuff match borta mot Lejonen i Gislaved. Matchen mot Dackarna blir viktig för Smederna.

– Vi måste vinna matcher. Det var för dåligt på flera händer, eller egentligen alla händer i Gislaved. Hemmamatcherna är sjukt viktiga, och vi är normalt sett starka på hemmaplan, säger lagledare Jerker Eriksson till Eskisltuna-Kuriren.

Och det finns visa positiva saker som talar för att laget kan ta sin andra seger den här säsongen.

– Tungate är i bra form, Tarasenko var bra hemma senast (körde in 15 poäng på fem heat i segern mot Västervik) så vi väljer att ge honom chansen igen. Joel (Andersson) hade ingen fart senast, och har egentligen inte haft det på hela säsongen om jag ska vara helt ärlig. Vi vet vad han kan, men han har inte fått ut sitt kunnande, Philip (Hellström-Bängs) har varit bättre. Anton (Jansson) vilar. Han är fortfarande ung och vi vill inte lägga för mycket press på honom, det är en annan press att köra på hemmaplan.

- Annons -

Jerker har en bra känsla att laget ska lyckas mot Dackarna.

– Vi måste fokusera på det vi ska göra. Gör vi en likvärdig insats som mot Västervik så vinner vi. Slår de oss då så är det bara att lyfta på hatten, avslutar Jerker Eriksson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna