- Annons -

Jerker Eriksson inför finalen:”Vi har bara ett mål kvar”

Att gå till final har blivit lite av en vana för Eskilstuna Smederna de senaste åren. Nu är laget framme i ännu en final, vad som gäller där är solklart.

- Annons -

Eskilstuna Smederna gjorde en stark grundserie, det blev endast en förlust. Den kom borta mot Västervik då laget saknade flera viktiga förare. Efter att ha vunnit grundserien hade laget inga problem att slå ut Rospiggarna i semifinalen.

– Det är det här vi har krigat för hela säsongen. Det första målet var att vinna grundserien, därefter skulle vi gå till final. Nu är det bara ett mål kvar, det kan du ju räkna ut själv vad det är, säger Jerker Eriksson till Smedernas hemsida.

Givetvis är det ett SM-guld som han syftar på. För att lyckas med det är det framförallt en sak som kommer krävas. Och det gäller båda lagen.

– Det ska bli kul, det här ska väl vara de två bästa lagen om man lyssnar på experterna. Det ska bli väldigt kul, jag hoppas på två grymma matcher. Det viktiga blir att man har jämnheten i laget, ingen får falla ur. Det kommer bli samma sak för båda lagen.

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna