- Annons -

Lejonen i final för första gången sedan 2010: ”Säsongens bästa insats”

Lejonen övertygade i den andra semifinalen och tog sig därmed till final. Lagets första på tolv år, lagledare Anders Fröjd är imponerad över lagets insatser så här långt.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Lejonen hade åtta poängs försprång inför returmötet i Målilla. Väl där övertygade Lejonen och vann med hela 16 poäng. Det innebär att laget nu ska köra SM-final mot Smederna.

– Fantastiskt skönt, det har varit en lång vecka sedan förra matchen. Dackarna har varit på gång en tid men vi lyckas plocka ner dem, säger Oliver Berntzon till Värnamo Nyheter.

Även om Oliver har kört fyra finaler tidigare så blir det annorlunda att köra final med Lejonen.

- Annons -

– Självklart är det så, det blir något annat när man kör för sin moderklubb. Pricken över i:et skulle vara att vinna med Lejonen.

Oliver Berntzon ser fram emot att köra SM-final med Lejonen.

Lagledare Anders Fröjd sätter ord på sina känslor efter semifinalen.

– Det känns underbart, vi har haft en press på oss hela säsongen. Vi var väldigt favorittippade men det funkar inte alltid så lätt som folk tror. Vi går ut och demolerar ett lag som har sex raka hemmasegrar. Jag är så stolt över killarna, det är säsongens överlägset bästa insats, säger Anders Fröjd till Värnamo Nyheter.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna