- Annons -

Janowskis tankar om att fortsätta i Dackarna: ”Måste prata…”

Maciej Janowski har varit Dackarna troget i många år. Årets säsong med Målillalaget avslutades i tisdags, nu är frågan vad som händer till nästa år.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Maciej Janowski hade en ojämn säsong på de svenska ovalerna. Trots det landade polackens löpande snitt på 1.914 poäng per heat, en knapp förbättring jämfört med 2021.

Dagens Vimmerby har frågat stjärnan om hur han ser på en fortsättning i Målilla.

– Jag har alltid gillat att köra för Dackarna, men vi får se vad som händer. Först och främst måste jag prata med Målilla. Vill de inte ändra på något är jag beredd att stanna här.

Janowski var en av förarna som inte alls hittade rätt i den avgörande semin mot Lejonen. Det trots att han slutade tvåa i GP-tävlingen på samma bana, några dagar tidigare.

- Annons -

–  Jag missade inställningarna helt i början av matchen. Jag tävlade på samma cykel vid GP-tävlingen här i lördags, men det var något fel på den. Med tre heat kvar bytte jag till en annan och då lyckades jag få lite fart.

Frågan är om Janowski kör i Dackarna 2022?

Några andra klubbar har så här långt inte varit aktuellt att prata med inför nästa säsong.

– Det är för tidigt. Jag har varit helt koncentrerad på det här och säsongen har precis avslutats. Nu finns tid att tänka på sådant, säger Maciej Janowski till Dagens Vimmerby.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna