- Annons -

Janowski var aldrig nära Smederna: ”Pratade inte med honom”

Som ni alla känner till vid det här laget så är Maciej Janowski klar för Piraterna. Men innan det blev officiellt spekulerades det mycket kring Smederna.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Spekulationerna om Maciej Janowski till Smederna tog fart när Kim Nilsson presenterades för Smederna under en presskonferens. I samband med det berättade Kim att hans drömvärvning var Maciej Janowski.

Sedan var det igång, Janowski blev mannen på allas läppar. Och han ryktades inte bara till Smederna, utan det var ett tag aktuellt att han skulle stanna i Dackarna, sedan kom han närmare Piraterna, närmare Smederna igen. Så småningom började det även ryktas om en återkomst till Rospiggarna.

När jag pratade med Jerker förra veckan sa han så här om Janowski.

- Annons -

– Det är många som har ringt och sagt ”Jaha så ni signar Janowski”, det ringde två klubbar tidigare i veckan. Än så länge har vi inte gjort det i alla falla, men det hade varit roligt om det var så. Jag kan säga rakt ut att det är en förare som är jättevälkommen hit, så sa Jerker Eriksson då.

Men i själva verket var det aldrig ens nära, inte överhuvudtaget.

–  Vi har inte ens pratat med honom, säger Smedernas lagledare till Eskilstuna Kuriren.

Något intresse från klubben fanns egentligen aldrig heller.

- Annons -

– Inte i nuläget då budgeten inte tillåter det.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna