- Annons -

Janowski tog sin första GP-medalj: ”Trodde det skulle vara en bättre känsla”

Under lördagskvällen säkrade Maciej Janowski sin första GP-medalj, det efter en speciell säsong med blandade resultat.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Maciej Janowski kom till Torun med en säsong som innefattat många blandande resultat. I första hand handlade det om att säkra sin GP-plats, det blev bättre än så. Polacken tog sin första GP-medalj i form av ett brons.

– Det är svårt att säga, men efter allt hårt arbete som har krävts för att komma hit så trodde jag att det skulle kännas bättre än vad det gör, säger Maciej Janowski till Fimspeedway.com.

– Det viktigaste är resan som jag har gjort med mitt team, det är fantastiskt det vi har gjort den här säsongen. Jag är mycket tacksam för det, vi tog en bronsmedalj även om vi såklart ville ha ett guld. De har gjort ett bra jobb, ett stort grattis till dem. Att de fortfarande jobbar med mig betyder att det inte är så illa.

- Annons -

Janowski har som sagt blandat och gett mycket under året.

– Den var en bra säsong även om den var som en berg och dalbana med min körning och allting runtomkring. Men jag är mycket glad, avslutar Maciej Janowski.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna