- Annons -

Ingen skaldjurssoppa – men en rätt schysst pytt i panna

Det pratades om en bra skaldjurssoppa på upptaktsträffen inför 2023-års säsong. Smederna har i år kanske inte fått ihop en skaldjurssoppa, men en bra pytt i panna. Och det är också gott.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway Bild av reklam för ESS-play.

– Vi har fått ihop en bra skaldjurssoppa, sa Anders Fröjd om sitt lagbygge på den gemensamma upptaktsträffen 2023.

Nu kanske man inte ska jämföra lag i speedway, men jag väljer att göra det alldeles oavsett. Smederna har varit öppna med att de har haft lite ont om stålar. Enligt dem själva ska det vara löst nu och alla ska ha fått betalt.

Man har även fått ihop ett lag som absolut kan hävda sig i den svenska Bauhausligan. Det känns inte som ett lag för topp tre men det kan absolut stöka till det i mitten av tabellen.

- Annons -

Man har ett ganska roligt lag, jag gillar värvningen av Kim Nilsson, man behåller Maksym Drabik som gjorde en helt okej säsong i klubben. Samma sak gäller för Joel Andersson och Philip Hellström Bängs. Man får tillbaka publikfavoriten Grzegorz Zengota som verkligen ger allt för klubben. Patryk Wojdylo har en hel del att bevisa efter en svag säsong i Sverige 2023. Vadim Tarasenko är en bra förare som kommer ta sina 8-10 poäng per tävling.

Värvningen av Kim Nilsson är riktigt bra. Foto: Erik Kruse

Värvningen av Rohan Tungate känns också ganska smart, han har ett lågt snitt, men är en bra chaufför som kan bli en tillgång för laget.

En till förare ska in i det här laget, det är väl ingen högoddsare att det blir Michael Jepsen Jensen som kniper den platsen.

Om så blir fallet så tycker jag att man fått ihop det ganska bra. Det är väl ingen skaldjurssoppa direkt, men klart godkänt. Kanske en pytt i panna? Gott i all sin enkelhet och perfekt när man behöver spara lite pengar. Precis som i en bra pytt i panna så har Smederna fått ihop en bra helhet av det som funnits att tillgå.

Svenska mästaren fick se sig besegrad – finsk seger i NM
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna