- Annons -

Ekonomiska läget i Masarna: ”Utmaningar och framgångar”

Masarna är den kommande säsongen tillbaka i Allsvenskan. I ett pressmeddelande presenterar klubben hur det ekonomiska läget ser ut.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Nedan följer ett pressmeddelande från Masarnas ordförande Lucas Dahl.

”Vi är glada att kunna presentera Masarna SK:s bokslut för året 2023. Det har varit ett år präglat av både utmaningar och framgångar, och vi är stolta över att kunna rapportera en vinst på 22 358 kronor.”

”En betydande del av vårt arbete under året har varit att hantera och reducera våra befintliga skulder. Vi är stolta över att meddela att vi under året har betalat av 305 970 kronor på föreningens gamla skulder. Detta belopp överstiger betydligt vad som var känt vid styrelsens tillträde men sättet vi jobbat med detta visar samtidigt på vår förmåga att hantera och minska våra ekonomiska förpliktelser på ett ansvarsfullt sätt.”

- Annons -

”Trots de framsteg vi har gjort finns det fortfarande återstående skulder på 147 000 kronor. Vi fortsätter våra ansträngningar för att ytterligare minska vår skuldsättning och stärka vår finansiella ställning.”

”Vi vill rikta ett varmt tack till våra medlemmar, funktionärer och samarbetspartners för deras dedikation och stöd under det gångna året. Det är genom vårt gemensamma arbete och engagemang som vi kan uppnå framgång och hållbar tillväxt.”

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna