- Annons -

Indianerna värvar från Masarna: ”Varit intresserade i flera år”

Indianerna presenterade under fredagen sin andra förare inför den kommande säsongen. Klubben meddelar att man har signat Krysztof Buckowski.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Indianerna värvar Krzysztof Buczkowski från Masarna. Polacken hade 2022 ett bra år och snittade 1.855 poäng per heat.

– Det är en förare som vi har haft ögonen på länge och vi har haft samtal till och från under åren. Tidigare kanske vi inte har haft en tydlig plan för honom och så har det funnits andra intressenter. Nu ville han inte vara kvar i Avesta och han såg sig om för något nytt, så då föll det sig ganska naturligt, säger Indianernas sportchef och lagledare Peter Johansson till Nerikes Allehanda.

– Han är en av seriens mest underskattade förare och han tar nästan alltid mycket poäng. Han cirklat mellan högstaligan och andraligan i Polen, men han håller sig ofta högt uppe. Det är en förare som också trivs bra i Kumla, fortsätter Peter Johansson.

Indianerna 2023
Krzysztof Buczkowski,1.855
Norbert Krakowiak, 1.292

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna