- Annons -

Philip Hellström Bängs klar för Smederna

Under fredagseftermiddagen stod det klart att talangen Philip Hellström Bängs är klar för Eskilstuna Smederna. Det meddelar klubben på Facebook.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Det har sedan det stod klart att Philip Hellström Bängs lämnar Masarna spekulerats mycket om var han ska köra 2023. Det mesta har pekat på att han kommer att fortsätta karriären i Smederna. Under fredagen fick vi det bekräftat.

– Vi är väldigt glada över att Philip har valt att komma till oss i Smederna. Vi tror att Philip kan utvecklas mycket hos oss den kommande säsongen. Han kommer hjälpa oss att bli ett slagkraftigt lag även 2023 och vi kommer hjälpa honom att bli en bättre förare, säger Smedernas lagledare Jerker Eriksson till Smedernas Facebooksida.

Philip Hellström Bängs går in med ett snitt på 0.500.

Smederna 2023
Philip Hellström Bängs, 0.500

- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna