- Annons -

Henderson klar för ny klubb: ”Kul lag”

Daniel Henderson har de senaste säsongerna kört för Vargarna i Allsvenskan. Nu när de är klara för Bauhausligan har han hittat en ny klubb i Allsvenskan.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Den kommande säsongen kommer Daniel Henderson köra för Örnarna i Allsvenskan. Att klubben sedan tidigare har gjort klart med Oliver Berntzon och Ludvig Lindgren gjorde det enklare för Henderson att säga ja.

– Att det ser ut att bli ett så kul lag i Mariestad var en stark anledning till mitt val. Jag har haft fantastiskt roligt i Vargarna i två år. Vi har haft riktigt skoj lagkompisar emellan och folket runt omkring oss har också varit toppen. Jag vill ha det så även i fortsättningen. Det känns som att dessa förutsättningar finns i Örnarna. Det är ett ”gött” gäng som kan gå långt. Definitivt ända till final, säger Daniel Henderson till klubbens Facebooksida.

Örnarna 2024
Oliver Berntzon, 2.750 (NY)
Daniel Henderson, 2.293 (NY)
Ludvig Lindgren, 1.746

Johannes Stark förlänger med Griparna ”Känner stort förtroende för klubben”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna