- Annons -

Johannes Stark förlänger med Griparna ”Känner stort förtroende för klubben”

Rekryteringen av förare är i full gång i de allsvenska lagen. Griparna från Nyköping gick igår ut med att Kim Nilsson stannar, nu står det även klart Johannes Stark gör detsamma.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Smedprodukten var inför årets säsong ny i Griparna efter att ha lämnat Örnarna. En säsong som var lite tuff för Johannes i Allsvenskan och för Griparnas del som missade att ta sig till slutspelet, något som Johannes själv är inne på.

– Säsongen har varit tuff i Allsvenskan 2023 och det mesta har varit stolpe ut, men på slutet hittade vi lite nya inställningar och även formen, säger Johannes Stark till sin egna facebooksida Stark Speedway.

Nu är 26-åringen laddad för revansch med gripgänget i Nyköping.

- Annons -

– Jag känner stort förtroende för klubben som har många viktiga och duktiga funktionärer som sliter hårt för att vi ska få se bra speedway i Nyköping, fortsätter Johannes.

Johannes Stark går in kommande säsong på snittet 1.170.

Griparna 2024
Kim Nilsson, 2.733
Kenneth Kruse Hansen, 2.184
Johannes Stark, 1.170
Anton Jansson, 0.650 (NY)

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna