- Annons -

Hellström Bängs stod för svettig omkörning i segern: ”Vet att jag är snabb”

Det blev en jämn match i Gislaved när hemmalaget välkomnade Masarna till Gislaved. I det avslutande heatet bjöd Philip Hellström Bängs på en läcker omkörning.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Masarna hade ett litet övertag på Lejonen under hela kvällen. Trots det levde matchen in till det sista heatet. Då satte Philip Hellström Bängs och Tim Sörensen spiken i kistan, Masarna vann med 48–42.

– De har ett jäkligt bra lag, men det har vi också. Även om inte alla presterade idag så lyckades vi vinna i och med att vi trots det har bra förare. Det blir tufft när inte alla tar de poäng de gjort tidigare. Då krävs det att de övriga tre förarna ligger på cirka 15 poäng, säger Philip Hellström Bängs efter segern i Gislaved.

Hur ser du på formen?

- Annons -

– Jag har inte kört så mycket, men nu när jag börjat komma igång så tycker jag att jag har väldigt bra fart på banan. Jag missar lite på starterna här och där. Det är det jag måste jobba med.

I det sista heatet stod han för en läcker omkörning. På rakan smet han förbi både Wktor Jasinski och Wiktor Jasinski. Den omkörningen kom från ingenstans.

– Vi hade ändrat lite inställningar på styret. Det drev mycket mer då, jag vet att jag är snabb på banan, avslutar Philip Hellström Bängs.

Philip Hellström Bängs plockade 13+1 poäng på fem heat.

Så gick det i Allsvenskan – här är kvällens resultat
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna