- Annons -

Storseger för helsvenska Njudungarna: ”Lite som när man började köra”

Njudungarna kammade hem en storseger hemma mot Valsarna. Någonting som var lite unikt var att man ställde ett helsvenskt lag på benen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

56–34, det var vad tavlan, eller programbladet för den delen visade efter 15 körda heat. 14 poäng på fem heat var vad som stod på Peter Ljungs rad efter kvällen.

– Det var kul och alla gjorde bra ifrån sig idag. Kul också med det här helsvenska laget. Det är inte så många gånger man varit med om det under karriären, säger lagkaptenen Peter Ljung till VP.

Att det enbart var svenskar i laget gjorde att det blev en lite annan känsla.

- Annons -

– Vi håller på med en liten sport där alla känner alla. Men nu blir det ytterligare en nivå. Vi är ju så pass nära att man sprungit på alla de här grabbarna redan när de körde som knattar. Det blir lite lättare stämning, mer kompisaktigt. Det är lite åt det hållett som när man började köra speedway. Man kör för att det är roligt.

Njudunarna vann guld i Allsvenskan förra året. På frågan om de kan hävda sig i guldstriden även i år blir det följande svar:

– Absolut. Jag tycker att vi har i princip lika bra förare i det här gänget som i det lite mer namnkunnigare laget.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna