- Annons -

Harmonisk Woffinden inför Målillas GP: ”Skönt att ha ett ställe att kalla hem”

Tai Woffinden är harmonisk inför kvällens GP-tävling. Britten har nämligen flyttat in i sitt nya hus i England.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Tai Woffinden har blandat och gett under starten av årets GP-säsong. När cirkusen intar Målilla har han en god känsla.

– Jag ser fram emot det, det är en bra racingbana. Det kändes bra på träningen, vi får se hur banan är ikväll, säger Tai Woffinden.

Starten på årets säsong tycker han har varit helt okej. Även om han kanske inte riktigt kommit upp i den nivå han hoppats alla gånger.

- Annons -

– Det har varit ganska standard, vi tar sakta steg i rätt riktning. Det har varit frustrerande, men det är så sporten är ibland. Vi är inga robotar, det går upp och ner ibland. Den enda vägen är uppåt.

– De senaste veckorna har jag presterat på en jämnare nivå, det handlar nog bara om att jobba på. Vi har inte ändrat så mycket. Vi har bra tempo i Sverige och Polen. För mig handlar det om att ta mig till semi och därefter prestera på en bra nivå i semin och finalen. Vi jobbar på helt enkelt, fortsätter han.

Nyligen flyttade han in i sitt hus i England. Det är en viktig del i att han ska kunna koppla bort speedwayen ibland och vara med familjen.

– Det är mycket saker som vi har förändrat. Vi har bland annat flyttat tillbaka till England. Nu har vi bott i vårt nya hus i tre veckor. Jag packade upp min resväska som jag packade i februari förra veckan. Jag har hela tiden varit på väg någonstans. Det är skönt att kunna ha ett ställe att kalla hem. Jag har kunnat spendera kvalitetstid med familjen, det känns skönt.

- Annons -

Kommer det ge dig någon fördel att du kört för Dackarna tidigare?

– Nej det kommer det inte göra, alla känner till den här banan bra. Det kommer bli tufft, alla är snabba här. Vi får se hur det slutar, avslutar Tai Woffinden.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna