- Annons -

Härlig dag, härliga värvningar – bra för respektive liga

Under fredagen hände flera intressanta saker, saker som är bra för både Buahausligan och Allsvenskan.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Att Timo Lahti skulle skriva på för Masarna i Allsvenskan fanns inte på min karta, det är dock mycket intressant och bra att han gör det. Jag utgår från att han även kommer köra i Bauhausligan, då är det lite svårt att första att en förare av hans kaliber vill köra i Allsvenskan.

Nåväl, det är kul, profiler behövs alltid och han har garanterat mycket att tillföra till Allsvenskan som liga.

I Vargarna hände någonting oväntat och roligt, Chris Harris är nämligen tillbaka i svensk speedway. Det är en värvning som jag tror att Vargarna kommer ha mycket glädje av, britten bjuder fortfarande på riktigt bra speedway. Inte minst viktigt så är det en riktig profil, en förare som jag tror att många har en relation till.

- Annons -

Inte minst viktigt så stannar Bartosz Zmarzlik i Lejonen. Det är viktigt för hela ligan, att världens bästa förare kör i Sverige skapar garanterat ett intresse.

Vi kan summera en bra fredag, både för Bauhausligan och Allsvenskan. Alla tre värvningar är på olika sätt bra för sporten.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna