- Annons -

Hade älskat att se honom i Sverige igen – en anonym världsstjärna

Janusz Kolodziej är en av världens bästa förare, trots det så är han lite anonym. I alla fall för oss i Sverige.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Alla har vi väl förare som vi saknar i ligan som vi gärna skulle se igen. För mig är Janusz Kolodziej en sådan förare, en förare som jag tror att många underskattar. Tittar man i de polska snittlistorna så finns han alltid med där uppe.

Även om han inte fått till det de två säsonger han körde i GP-serien så vill jag påstå att han är en av de bästa förarna i världen. I alla fall på lite längre banor.

De säsonger han körde för Vetlanda bidrog han stort till deras SM-guld. Om jag inte är fel ute så var det tio år sedan han körde i Sverige nu, en återkomst hade varit mer än välkommen.

- Annons -

Att det skulle hända bedömer jag dock som osannolikt, jag tror inte intresset finns från hans sida. Och jag kan inte heller se vilken klubb han skulle passa in i. Det skulle väl vara en återkomst i Rospiggarna isåfall, men det känns långsökt.

Alldeles oavsett så hade jag blivit glad om han kom tillbaka till något svenskt lag.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna