- Annons -

Greg Hancock inför avgörandet: ”Har ett lag som kan vända på det”

16 poängs underläge kan kännas som en brant uppförsbacke. Det är det sannolikt också, men det är inte kört. Greg Hancock tror att Rospiggarna har möjligheten att vända på det.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Greg Hancock har kört för Rospiggarna och har ett hus i Norrtälje. Under säsongen har han varit på plats på flera matcher. Greg är mentor åt Luke Becker som kör för Rospiggarna. Även om laget inför kvällen ligger 16 poäng bakom så tror han att det går att vända på.

 – Det kommer aldrig vara lätt när man ställs mot ett så bra lag som Västervik. Men samtidigt har Rospiggarna allt att vinna. Och på hemmaplan borde de ha en större chans än i bortamatchen. Allt som allt känns det som att Rospiggarna har ett lag som kan vända på det. Det vore helt fantastiskt att få se dem ta sig till final, både för samhället i Hallstavik och för Luke Becker, som jag jobbar med, säger Greg Hancock till Norrtelje Tidning.

Även om Greg jobbar med Luke Becker så är det viktigt för honom att det även går bra för Rospiggarna.

- Annons -

– Jag vet att det krävs ett lag och en sammanhållning för att man ska vinna. När jag är på plats vill jag bidra med det mesta, både för att hjälpa Luke och hans lag. Om några av förarna vill bolla idéer med mig gör jag gärna det och så blev det under några av matcherna jag besökte.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna