- Annons -

Gino Manzares byter Njudungarna mot Örnarna: ”Örnarna kändes som hemma för mig”

Under sena söndagseftermiddagen gick Örnarna från Mariestad ut med nästa pusselbit i sitt lagbygge för 2024. I form av amerikanen Gino Manzares.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Den 30-årige amerikanen gjorde sin debut i Sverige under 2023 med Örnarnas konkurrent Njudungarna från Vetlanda.

Totalt blev det elva matcher under debutsäsongen och totalt 65 inkörda poäng på 53 heat med Njudungarna, laget som vann Allsvenskan. Men för Ginos del blev det till stora delar ett missat slutspel efter att ha blivit påkörd efter en incident i den första semifinalen mot Gislaved Speedway som blev ett brutet ben som följd.

Gino Manzares bodde under 2023 strax utanför Mariestad och tränade en hel del på MC-Konsult Arena.

- Annons -

– Örnarna kändes som hemma för mig redan säsongen som gick även om jag åkte för en annan klubb. Styrelsen och lagledningen har varit väldigt välkomnande och vänlig mot mig. Jag var på banan nästan varje helg och instruerade klubbens knattar och hann på samma gång med lite egen träning, säger Gino Manzares till klubbens facebooksida.

När Njudungarna var på besök under 2023 års säsong i Mariestad körde 30-åringen in 9 poäng på fem heat. Ingångssnittet 2024 kommer ligga på 1.250.

Örnarna 2024
Oliver Berntzon, 2.750 (NY)
Daniel Henderson, 2.293 (NY)
Ludvig Lindgren, 1.746
Gino Manzares, 1.250 (NY)
Christoffer Selvin, 1.111 (NY)
Ludvig Selvin, 1.000 (NY)

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna