- Annons -

Här är GP-förarna som ännu inte skrivit på i Sverige – dyker de upp?

Sju av seriens 15 GP-förare har ännu inte skrivit på för någon klubb i Sverige. Kommer någon mer att dyka upp?

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Den svenska ligan brukar vara populär bland de bästa förarna i världen. Inför nästa år ser det ut som att några fler än vanligt väljer bort Bauhausligan till förmån för andra ligor.

Nedan följer en lista på de GP-förare som ännu inte skrivit på samt mina tankar kring hur troligt det är att de dyker upp i Sverige under året.

Foto: Erik Kruse

Fredrik Lindgren, 2.667

- Annons -

– Lindgren kommer inte att inleda säsongen i Sverige. Hans snitt är ett problem som gör det svårt att använda honom. Han har sagt att han kan hjälpa till om Morgan behöver honom under säsongen. Jag tror att han kommer köra några matcher i Sverige 2024.

Foto: Erik Kruse

Martin Vaculik, 2.155

– Det skulle förvåna mig mycket om Vaculik dyker upp i Bauhausligan. Han verkar trivas bra med upplägget att bara köra i Polen och GP-serien.

Foto: Erik Kruse

Jack Holder, 1.893

- Annons -

– Kändes inte speciellt sugen ens under det gångna året, och då hade han ändå kontrakt. Trots det blev det inte en enda meter. Jag tror inte att han kör i Sverige 2024.

Foto: Erik Kruse

Leon Madsen, 2.096

– Kom in i finalerna för Dackarna. Det visar att han uppenbarligen inte är främmande för inhopp i den svenska ligan. Jag tror dock att det ska mycket till om han ska göra samma sak 2024. I år var det endast två matcher, när allt annat nästan var slut.

Foto: Erik Kruse

Jason Doyle, 2.293

– Det känns som att han gärna hade stannat i Indianerna. Jag tror inte att han kommer skriva på för hela säsongen. Men jag skulle inte bli förvånad om han gör några inhopp för något lag nästa år. Doyle gillar att köra mycket.

Foto: Erik Kruse

Mikkel Michelsen, 2.240

– Gjorde fem matcher i årets grundserie för Västervik. Min känsla är att han är tillgänglig för inhopp under säsongen. Men han är sannolikt inte intresserad av en full säsong.

Foto: Erik Kruse

Jan Kvech, 1.250

– Gör sin första säsong i GP-serien under 2024. Har ett fördelaktigt snitt, och en hög kapacitet. Jag tycker att någon klubb borde signa honom för en hel säsong. Jag är dock tveksam till att klubbarna tänker så.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna