- Annons -

Fredrik Lindgren: ”Hade jag vunnit hade alla vetat att Bartosz var den riktiga vinnaren”

Bartosz Zmarzliks kevlarmiss i Vojens 2023 gav Fredrik Lindgren en biljett in i duellen om VM-guldet. Nu berättar svensken om hur han ser på att han blev tvåa.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

– Jag gjorde mitt absolut bästa. Jag kunde inte ha gjort mycket mer. Bartosz var långt före mig i verkligheten. Det var betydligt fler poäng än vad resultatet visar i och med att han missade en rond, säger Fredrik Lindgren till FIMspeedway.com.

Fredrik hade en mycket bra säsong under fjolåret. Det blev en silvermedalj, hans bästa resultat så här långt i karriären.

– Jag tycker att allting blev som det skulle, Bartosz vann och jag kom tvåa. Om det hade varit så att jag vann förra året så hade alla vetat att Bartosz var den riktiga vinnaren. Så jag är nöjd ändå.

- Annons -

Nu är det 2024 och nya medaljer står på spel. Fredrik Lindgren har chansen att ta ett efterlängtat VM-guld.

– Jag är väldigt motiverad och jag känner att jag fortfarande kan bli bättre. Det är inte alltid lätt och ibland misslyckas jag, men jag gör alltid det bästa jag kan, avslutar Fredrik Lindgren.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna