- Annons -

Filip Hjelmland: ”Då satt jag på läktaren och hejade”

Under tisdagskvällen är det dags för den första finalen mellan Västervik och Dackarna. Filip Hjelmland finns tillbaka till finalen mellan lagen 2007.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Ett drygt dygn återstår innan det är dags att dra igång årets SM-final mellan Västervik och Dackarna. Det blir en häftig repris från finalen 2007, då var det Dackarna som drog det längsta strået.

– Det är en grym final som väntar. Ett smålandsderby utav rang, när det kördes en kopia av denna final 2007 satt jag på läktaren och hejade. Nu är jag en del av det vilket jag tycker ska bli en mäktigt känsla, säger Filip Hjelmland.

– Vi laddar på för ett spännande back to back möte och förhoppningsvis kommer det mycket publik som stöttar oss på plats, fortsätter han.

Filip Hjelmand tror på två spännande matcher. Foto: Erik Kruse

Vad tror du kommer avgöra finalen?

- Annons -

– Det är två mycket bra lag som gör upp om guldet och det kommer vara små detaljer som kommer avgöra i slutet, må bästa lag vinna.

Dackarna slutade på en andraplats i årets grundserie, det gjorde att man kvalificerade sig direkt till semifinalen. Där slog man ut Lejonen efter två starka matcher. Säsongen i stort är Filip nöjd med.

– Min och Dackarnas säsong ihop tycker jag har stegrat successivt ju längre säsongen gått, nu vill vi avsluta snyggt och ge klubben och alla som är delaktiga i föreningen, supportar med mera något fint att bygga vidare på, avslutar Filip Hjelmland.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna