- Annons -

Filip Hjelmland: ”Alltid roligt att köra när de bästa gör upp om titeln”

Under tisdagskvällen är det dags för den individuella SM-finalen i Målilla. Vi tar tempen på några av förarna inför tävlingen.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Filip Hjelmland har i år höjt sitt snitt i ligorna han kör i. När SM-finalen kommer till Målilla blir det hemmaplan för honom då han till vardags kör för Dackarna i Bauhausligan.

– Det är alltid roligt att köra SM där de bästa i Sverige gör upp om titeln. Det kommer bli en spännande tävling med mycket bra racing tror jag. Jag hoppas även publiken beger sig ut till Skrotfrag arena denna tisdagskväll, säger Filip Hjelmland.

Hur ser du på din säsongsinledning?

– Min start på säsongen tycker jag har varit stabil, jag känner att jag utvecklas framåt och blir en bättre och klockare chaufför med mer erfarenheter. Jag hoppas på en lång säsong och starten har gett god mersmak för en lång och rolig säsong.

- Annons -

När det gäller målsättningen vill han inte säga allt för mycket. Vi får ett något kryptiskt svar av Smålänningen.

– Våra mål håller vi inom teamet men självklart vill jag alltid kunna ta så bra placering som möjligt med dagens förutsättningar, vi laddar på för en kul kväll, avslutar Filip Hjelmland.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna