- Annons -

Daniel Henderson inför SM: ”Skulle säga att jag gör mitt livs bästa säsong”

Under tisdagen körs årets upplaga av den individuella SM-finalen. Inför det tar vi tempen på några av förarna.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Daniel Henderson har fått en fin start på säsongen 2023. I Allsvenskan har han tagit riktigt bra med poäng.

– Skulle nog säga att jag gör min livs bästa säsong so far. Det har gått jättebra nere i Polen, långt över förväntan. I Allsvenskan ligger jag för tillfället etta i snittlistan och tycker definitivt inte att jag gör bort mig i Bauhausligan heller, säger Daniel Henderson.

På SM siktar han på att nå sitt bästa resultat så här långt.

– Jag vill ta mig till sista chansen heatet. Och det skulle såklart vara kul att bräcka min femteplats från 2020.

- Annons -

Hur trivs du i Målilla?

– Jag brukar trivas bra i Målilla, men har även haft tuffa tävlingar där nere. Jag har snurrat många varv på den banan sen tiden jag gick i skola där nere, avslutar Daniel Henderson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna