- Annons -

Fick lämna förra veckan – nu är han klar för en ny klubb: ”Glad att vara tillbaka”

Under förra veckan fick Nicolai Klindt lämna Oxford i den brittiska högstaligan. Nu är han klar för en ny klubb i England.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Nicolai Klindt lämnade Oxford förra veckan, det gjordes inte frivilligt. Klubben valde helt enkelt att förändra i truppen efter att de inte var nöjda med danskens resultat. Nu har han hittat en ny klubb. Från och med nu kommer han att köra för Kings Lynn, en klubb som han har kört för tidigare.

– Jag är glad över att jag är tillbaka i Kings Lynn där jag har många fina minnen. Det känns bra att vara tillbaka på en bana där min åkning känns bra, skriver Nicolai Klindt på sin Facebooksida.

I samband med det skrivs Vadim Tarasenko ut ur truppen. Enligt klubbens hemsida var det ett gemensamt beslut med Vadim som vill fokusera på körningen i Polen.

Glädjebeskedet: Klubben får jättestöd för att bygga ny bana
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna