- Annons -

En välkommen återkomst – ruggit bra speedway och stämning

Wroclaw är tillbaka i GP-kalendern, någonting som jag absolut tycker är ett korrekt beslut.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Jag skrev för några dagar sedan att jag kommer sakna Teterow lite grann. Inte för att den på något sätt bjuder på fantastisk speedway, utan snarare för att det är en unik arena med härlig stämning.

Nåväl, en tävling som är tillbaka i kalendern till den kommande säsongen är Wroclaw. En bana som för det mesta bjuder på bra speedway. Undantaget får bli de tre första tävlingarna i årets Lag–VM. Förklaringen till att de tävlingarna blev ett riktigt sömnpiller var sannolikt att banan skulle hålla för fyra tävlingar på kort tid.

Å andra sidan räddade man upp det med en final som bjöd på ruggigt bra speedway, kanske den bästa speedwayen jag sett live rent av. Då var banan som den ska vara preparerad och den var garanterat preparerad så som den kommer vara preparerad den 31 augusti när GP-serien kommer till stan.

- Annons -

På tal om stan, Wroclaw är fantastiskt fint och trevligt som stad. Därför är det lite extra kul att ha en god anledning att åka dit även nästa år.

Det är fantstisk stämning i Wroclaw.

Jag minns även GP-tävlingarna 2020 och Speedway Of Nations i Wroclaw. De var också fantastiskt bra speedway. Jag är övertygad om att det kommer bli minst lika bra 2024. Det är såna här banor vi ska arrangera GP-tävlingar på. Oavsett hur unikt och naturskönt Teterow kan vara….

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna