- Annons -

En månad kvar tills svenska säsongen börjar

Tiden går och idag när jag vaknade slog det mig att det enbart är en månad kvar tills det är slut på den tråkigaste delen av året. Jag pratar förstås om den del av året då det inte körs någon speedway. 16 april återvänder speedwayen till Sverige då det är dags för Vetlanda Lagcup. En oerhört rolig tävling där man får se de svenska förarna göra upp om poängen. Vintern i år gick för egen del ovanligt fort, som jag varit inne på tidigare så kan det ha berott på att vi hade en lång silly season där man ständigt hade någonting speedwayrelaterat att följa. När det gäller lagcupen så är det enbart Lejonen som gått ut med sitt lag än så länge. Man kommer ställ upp med 1.Mathias Thörnblom 2. Casper Henriksson 3. Edwin Pohjantähti 4. Linus Eklöf 5. Tony Gudbrand. De andra lagen får vi helt enkelt vänta och se vilka de väljer att anmäla. Spännande ska det bli iallafall det är en sak som är säker.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Om vi blicka ytterligare lite längre fram så är det bara cirka en och en halv månad kvar tills Bauhausligan startar. Om det blir med publik eller inte det återstår att se. Efter att ha talat med samtliga lagledare och även vissa andra personer som är insatta så är känslan jag får att lagen är väl förberedda för att klara säsongen oavsett. Självklart är det bra mycket roligare om det blir med publik. Vi fick positiva signaler förra veckan gällande att man planerar för att man ska få ta emot 15% av den sittande kapaciteten på idrottsarenor. Någonting som snabbt tillbakavisades. Efter att ha kollat runt lite är min spontana känsla att sista ordet inte är sagt.

Visst blir det lite enklare att stiga upp på morgonen när man vet att det snart igen är dags att få titta på sporten man älskar. Allt blir lite lättare när man vet att man snart ska få se sitt älskade lag spöa skiten ur sina rivaler. Snart är det dags för just det. Håll ut speedwayvänner, snart ses vi på ovalerna.

Adam Holman

- Annons -

foto: Martina Ståhl

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna