- Annons -

En ”magisk” återkomst i GP-serien

Under lördagskvällen är det dags för säsongens sjätte GP-deltävling. Den körs i polska Gorzow. Då är Maciej Janowski tillbaka i cirkusen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Maciej Janowski åkte ut ur GP-serien efter förra säsongen. Han fick inget Wildcard, utan blev istället andra reserv. I och med att två förare i GP-serien är skadade just nu så innebär det att den rutinerade polacken kommer få köra tävlingen i Gorzow. Han ersätter Andzejs Lebedevs som kraschade hårt för knappt två veckor sedan.

Det ska bli roligt att återigen se ”Magic” i GP-serien. Även om han kanske inte varit så vass de senaste säsongerna så finns det kapacitet.

Som ni säkert känner till så är det sedan tidigare klart att förstereserven Max Fricke ersätter skadade Jason Doyle för resten av säsongen.

Storseger för laget – men Woffinden var blek på nytt
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna