- Annons -

Veckans startsjua omgång sju: ”Herregud som han åker”

Den sjunde omgången i Bauhausligan är körd och därmed en ny startsjua. Vi har tagit hänsyn till rådande snittregler och hur många svenskar som måste vara med i lagen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Foto: Erik Kruse


1. Szymon Wozniak – 14+1p (Indianerna)

Kommentar: Indiankaptenen visade vägen och blev fullpoängare inklusive bonus när hans indianlag vann stort hemma mot Rospiggarna.

- Annons -
Foto: Erik Kruse

2. Jacob Thorssell – 12p (Västervik)

Kommentar: Svensken hade en kanontävling i tisdags med idel treor i protokollet. Efter sin starka insats i tisdags toppar nu Åtvidabergssonen snittlistan bland de svenska förarna i Bauhausligan.

Foto: Erik Kruse

3. Przemyslaw Pawlicki – 13p (Piraterna)

Kommentar: Laget hade en tung kväll i Västervik men den tidigare västerviksföraren gjorde det bra för sitt lag på sin tidigare hemmabana. Var den enda föraren som kom upp i godkänt resultat.

- Annons -
Foto: Erik Kruse

4. Patryk Wojdylo – 13+1p (Smederna)

Kommentar: Polacken blev sent inkallad till matchen och tackade för förtroendet med en kanonmatch. Hans bästa match för säsongen i smedvästen. Fullt i sina ordinarie heat och sedan en enpoängare i nomineringen får ses som imponerade av 25-åringen.

Foto: Erik Kruse

5. Bartosz Zmarzlik – 13p (Lejonen)

Kommentar: Gång på gång visar Bartosz varför han är världens bästa speedwayförare. Även om det inte blev fullt denna gång så visar han upp en sådan otrolig åkning. Är han inte först iväg från grind kämpar han förbrilt för att ta sig uppåt i fältet och lyckas näst intill alltid.

Foto: Erik Kruse

6. Sammy Van Dyck – 3+2p (Lejonen)

Kommentar: Herregud som han åker, Målillasonen har verkligen hittat rätt. En bra insats i U19-EM i par förra helgen följdes upp med en minst lika bra insats i tisdags. Han åker så otroligt lätt på banan och låter verkligen cykeln göra jobbet. Rundningen av dansken Rasmus Jensen var riktigt kul att se.

Foto: Erik Kruse

7. Ryan Douglas – 9+1p (Dackarna)

Kommentar: Han gör sin debutsäsong i Sverige och imponerar gång på gång. Att komma till en bana man aldrig har kört på är ingen lätt uppgift men Ryan visar om och om igen vilken kapacitet han besitter.

Snitt: 10.777
Summa: 77+5

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna