- Annons -

En era avslutas – Nicki Pedersen gör sin sista match för klubben: ”Bristfällig och oklar”

Efter 21 säsonger i Holsted Tigers får Nicki Pedersen nu lämna klubben. Det skriver han i ett pressmeddelande.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Nicki Pedersen har haft en lång och framgångsrik karriär. I Danmark har han kört för Holsted i 21 säsonger, det står nu klart att det inte kommer bli 22 säsonger på raken i den danska klubben. Onsdagens DM-final blir hans sista match med klubben.

– Jag är stolt över det vi har presterat i mina 21 säsonger i klubben och jag hoppas att vi kan få ett bra resultat på onsdag, säger Nicki Pedersen i ett pressmeddelande.

Enligt klubben ska det bero på att man vill ha ett generationskifte. Det känner Pedersen inte till.

– Dialogen med klubben har varit bristfällig och oklar. Jag fick ett sent besked om klubbens besked och de har inte nämnt ordet generationskifte i våra samtal. Jag och klubben har haft en tuff säsong sportsligt, men jag har ändå varit en av lagets bästa poängplockare. Om det är någonting de inte är nöjda med när det gäller min person eller prestation hade de gärna fått diskutera det tidigare ansikte mot ansikte, fortsätter han.

- Annons -

Nicki skriver även att han förhandlar med klubbar i Polen inför nästa säsong.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna