- Annons -

En av Doyles största motståndare har visat sig igen – lider med honom

Jag har inte statistiken exakt, men det är ingen högoddsare att säga att Jason Doyle är en av de förare som kraschar mest. Kraschar man mycket så kommer man förr eller senare skada sig, och nu har det hänt igen.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Jason Doyle har inlett årets säsong på ett strålande sätt, efter tre GP-ronder ligger han på en tredjeplats i GP-serien. Han har sett hetare ut än på många år, känslan är, eller var i alla fall att han på allvar kommer kunna vara med högt uppe i GP-tabellen.

Då kom den, en av Doyles största motståndare som kostat honom en VM-titel och som var nära att kosta honom den han kammade hem 2017. Då talar jag faktiskt inte om Bartosz Zmarzlik, inte den här gången. Nej, jag talar om skadorna.

Doyle kraschade i England under torsdagen. Rapporter från hans klubbar säger att han har brutit flera revben och att han har ont i axeln. Jag är hyfsat övertygad om att han trots det kommer köra nästa veckas GP-deltävling i Prag. Men kommer han kunna göra sig själv rättvisa? Det är en annan fråga. Och det känns högst tveksamt om han kommer lyckas med det.

- Annons -

Jag lider med honom, han har sett otroligt snabb ut i inledning av säsongen och det är alltid synd när skador ställer till det. Någonting som tyvärr ofta händer i vår sport. Tyvärr så är det inte helt oväntat, Doyle har en tendens att skada sig ofta.

Jason Doyle har till att börja med kastat in handduken i söndagens ligamatch med Grudziadz i den polska högstaligan.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna