- Annons -

Emil Sayfutdinov: ”Det finns många människor som lidit mer än jag”

Emil Sayfutdinov gör sig redo för en återkomst efter att ha stått vid sidan en säsong. I en intervju med Speedway Star berättar han om hur han ser på avstägningen.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Ryska förare har varit avstängda sedan slutet på februari 2022. Den kommande säsongen får dock ryska förare med polskt pass köra i Polen. Emil Sayfutdinov har även skrivit kontrakt med Ipswich, det är dock oklart hur det har gått till.

Sayfutdinov berättar till Speedway Star hur han ser på avstägningen.

– Jag blev chockad när jag hörde vad som hände 24 februari, vi visste direkt att detta inte var en bra situation för någon. Det gick rykten direkt om att vi skulle bli oförmögna att köra speedway. Det var ett tufft ögonblick för oss men jag förstår FIMs beslut.

- Annons -

Han är tydlig med att det finns de som påverkats värre av kriget än honom. Samtidigt så har han fått ta emot många hat och hot meddelanden.

– Jag inser att det finns många människor som har lidit mer än vad jag har gjort. Jag fick mycket hat i sociala medier, jag valde till slut att stänga ner dem. Jag förändrades inte mellan den 23 och 24 februari. Jag är fortfarande samma person, det är världen runtomkring som förändrats.

– Som det känns just nu så är min karriär i VM och EM-serien över. I dagsläget ser jag ingen möjlighet att jag skulle kunna återvända. Det är självklart svårt, samtidigt så finns det människor i världen som har mycket större problem i världen. Det är så jag ser på det, säger Emil Sayfutdinov.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna