- Annons -

Egna produkten förlänger med Västervik: ”Stor stolthet”

Under lördagslunchen står det klart att Anton Karlsson förlänger sitt kontrakt med moderklubben.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Under fredagen sto det klart att Morgan Andersson fortsätter att leda Västervik den kommande säsongen. Ett dygn senare presenteras den första föraren inför nästa säsong.

– Jag känner en stor stolthet och tacksamhet över att få chansen att fortsätta representera min moderklubb. Det är väldigt speciellt för mig att få köra inför klubbens supportrar och jag är väldigt glad för att Västervik ger mig den möjligheten. Jag har utvecklats ytterligare i år, men är inte nöjd för det. Tillsammans med mitt team och mina sponsorer kommer vi under vintern att jobba hårt för att fortsätta utvecklas och nå framgångar med Västervik. Vi ses på Hejla Arena i vår, säger Anton Karlsson i ett pressmeddelande.

Anton går in med ett snitt på 0.500.

Jerker Eriksson om att Lambert lämnar: ”Det svider ju”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna