- Annons -

Efter kraschen: ”Åk hem till Australien och mjölka en känguru”

Jason Doyle var inblandad i smällen som tvingade Szymon Wozniak att avbryta sin medverkan i IMME under fredagen. Nu får han ta emot hård kritik.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

”Min polska är inte så bra, så jag kollade upp meddelandet på Google Translate. Det stod att jag skulle åka hem till Australien och mjölka en känguru”, skriver Jason Doyle om ett meddelande han fått ta emot på Instagram.

Orsaken till ilskan från den polska supportern ska vara att Doyle var inblandad i smällen som tvingade Szymon Wozniak att kasta i handduken i tävlingen. Värt att notera är dock att Doyle inte blev utesluten från heatet. Doyle slutade tävlingen på en andraplats.

Den uppretade polska kvinnan fortsatte sedan att förklara för Doyle att han borde uppsöka en psykiatrisk klinik på grund av att han enligt henne ständigt orsakar olyckor.

Dåligt väder i hela Sverige – kan säsongsstarten skjutas upp? – ordföranden svarar
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna