- Annons -

Efter att ha stått vid sidlinjen 2023 – Sverige tillbaka i Manchester

När Speedway Of Nations 2 körs i Manchester i sommar kommer Sverige att stå på startlinjen. Det efter att ha missat tävlingen under den gångna säsongen.

- Annons -

Det svenska juniorlandslaget hade en tung dag i Vojens 2022. Såpass tung att de inte fick vara med Speedway Of Nations för juniorer när tävlingen avgjordes i Riga under 2023.

2024 är det svenska laget dock tillbaka med full kraft, under lördagsförmiddagen bekräftades FIMspeedway.com vilka länder som kommer att vara med i tävlingen som avgörs i Manchester i mitten av juli.

Följande länder kommer köra SON2: Polen, Danmark, Lettland, Australien, Tyskland, Tjeckien, Sverige, Stobritannien.

Värt att notera är att det i årets final kommer att vara åtta lag i finalen istället för sju lag som det varit tidigare. Det beror på att Storbritannien slutade sjua i somras och egentligen inte skulle få vara med. Man har då valt att utöka till åtta lag i och med att de är värdland.

- Annons -

Det gör att tävlingen kommer avgöras genom att alla lag möter alla, det blir ingen final eller Raceoff.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

Senaste artiklarna