- Annons -

Eddie Bock följer med moderklubben upp: ”Visar alltid kämparvilja”

Masarna är i full gång med sitt lagbygge i återkomsten efter konkursen 2023. Nu står det klart att egna produkten Eddie Bock skriver på nytt kontrakt.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

17-årige Eddie Bock körde för Masarna i Division 1 serien under 2023 och snittade där 2.083 poäng per heat. I Allsvenskan blir det dock ett klubbyte då han den gångna säsongen representerade Solkatterna från Karlstad.

– Det känns riktigt bra att få köra för Masarna i Allsvenskan och att banan är hemma i Brovallen, där jag kört många varv och även inför hemmapubliken, säger Eddie Bock till Masarnas facebook.

Masarnas nya lagledare Tommy Jonsson är riktgt nöjd med att ha fått in Eddie Bock i laget till kommande säsong.

- Annons -

– Att vi får in Eddie i laget känns riktigt bra. Han är en ung lovande junior från trakten som åker fort i Brovallen. Jag tror starkt på att han kan höja snitt under 2024 i masvästen. Tror att han snabbt kommer bli en publikfavorit då han alltid visar kämparvilja i fyra varv.

Masarna 2024
Adrian Gala, 2.334
Philip Hellström Bängs, 2.275
Alexander Liljekvist, 0.788
Eddie Bock, 0.744

Viktor Stendahl
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna