- Annons -

Brittiska talangen klar för Indianerna: ”Vill inte inleda min svenska karriär någon annanstans”

Under onsdagseftermiddagen meddelade Indianerna att man skrivit kontrakt med Tom Brennan.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Tom Brennan är en stor talang som bland annat vunnit Par-VM, eller Speedway of Nations som det heter. Nu är han klar för Indianerna till den kommande säsongen.

– Jag är verkligen entusiastisk över att ansluta till Indianerna nästa år, för min debut­säsong i den svenska högstaligan. I slutet av förra året var jag i kontakt med Robert Eriksson och tävlade i några matcher för Solkatterna i Allsvenskan, och jag trivdes verkligen med min tid i Sverige. Jag har lite erfarenhet av Kumla; jag körde en träning i slutet av 2023, och det är verkligen en häftig bana, så jag ser fram emot att åka tillbaka och komma i form. Klubben och ledningen har varit välkomnande hittills, och jag skulle inte vilja börja min svenska karriär någon annanstans. Jag ser fram emot att träffa fansen och laget snart för ett fantastiskt 2024 tillsammans, säger Tom Brennan till klubbens hemsida.

Indianerna 2024
Patryk Dudek 2.122 (NY)
Szymon Wozniak 1.561
Krzysztof Buczkowski 1.695
Mathias Pollestad 1.250 (NY)
Tom Brennan, 1.250 (NY)
Johannes Stark, 0.500
Jonatan Grahn, 0.500

Eddie Bock följer med moderklubben upp: ”Visar alltid kämparvilja”
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna