- Annons -

Dramatisk kamp om bronset att vänta – två före detta Torunförare gör upp

Den sista deltävlingen av årets Grand Prix avgörs under lördagskvällen i Torun. Utöver kampen om guldet kommer det bli en intressant kamp om bronset.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Jack Holder och Martin Vaculik ligger på samma poäng inför lördagens sista deltävling. Två förare som har tagit steg och utvecklats under säsongen. Den förstnämnda har dessutom missat en hel deltävling efter sin handskada. Trots det är Jack Holder i allra högsta grad involverad i bronsstriden.

Torun är klassisk mark för bröderna Holder. Här har de kört i många år, lägg även till att storebror Chris vann guld här 2012. Torun kan med andra ord bli ännu mer speciellt för familjen under lördagen om det blir en till GP-medalj.

Torun är klassisk mark för bröderna Holder. Foto: Erik Kruse

Martin Vaculik har även han representerat Torun. Han körde här säsongen 2016, han kan därmed banan bra. Dessutom så vann han Toruns Grand Prix 2022.

- Annons -

Det kommer att bli en häftig och förhoppningsvis dramatisk kamp om bronset under kvällen.

Vi slänger även in en liten brasklapp med tanke på att Daniel Bewley ligger 15 poäng bakom de båda förarna. Om Holder och Vaculik har en dålig dag så skulle Bewley kunna knipa bronset.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna