- Annons -

Det blir en intressant förare att se i Allsvenskan 2024

Adrian Gala är klar för Masarna, det var inte någonting jag hade förväntat mig. Det ska bli kul att se honom i Allsvenskan den kommande säsongen.

- Annons -
- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway

Masarna är i full gång med att bygga sitt lag inför återkomsten i Allsvenskan. Så här långt har man presenterar Philip Hellström Bängs, Adrian Gala och Alexander Liljekvist.

Att Gala skulle köra i en allsvensk klubb hade jag inte räknat med. För några år sedan var han otroligt vass i Lejonen. Det finns verkligen kapacitet i en sån kille.

Det ska blir riktigt kul att se hur han kommer lyckas i Allsvenskan den kommande säsongen. Jag tror att Masarna kommer att ha mycket glädje av honom.

Om det stämmer för honom har han goda chanser att bli en av de högst snittande förarna i ligan. En rolig och bra värvning av Masarna.

Danske juniormästaren kör vidare i Njudungarna
- Annons -

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna