- Annons -

De som kniper honom kan ha gjort årets kap

Vart hamnar Maciej Janowski 2024? De som skriver kontrakt med honom kan ha gjort ett riktigt kap.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Maciej Janowski har varit på allas läppar den senaste tiden. Det pratas om en fortsättning i Dackarna, en möjlig återkomst till Rospiggarna och Piraterna, eller ska han till Eskilstuna?

Min känsla utan att veta är att Piraterna och Dackarna ligger bra till. Men det är som sagt bara min känsla.

På tal om känsla så tror jag att det är helt rätt tidpunkt att värva Maciej Janowski. Efter några säsonger där han blandat och gett så tror jag att han kommer att vara hetare än på många år. Han har precis åkt ur GP-serien och vill garanterat visa vilken klass han håller. Man kan även tänka sig att han är mer körsugen än på länge.

- Annons -

Han har så här långt skrivit kontrakt i Polen och England. Jag utgår från att han kommer att köra i Sverige också. Där har han ett intressant val att göra, för eftertraktad är han.

Han kommer bli en otrolig tillgång för den klubb han väljer, ett riktigt kap.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna