- Annons -

Därför kör Jason Doyle inte australiensiska mästerskapet

Jason Doyle kommer inte att ställa upp i det australiensiska mästerskapet. Här är anledningen till det.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Jason Doyle stod för flera starka tävlingar när mästerskapet avgjordes under 2023. Inför den sista tävlingen var han i ledningen. Där fick han se sig besegrad av Jack Holder som blev mästare.

På prispallen kom Jason Doyle med ett uppmärksammat och kritiserat uttalande.

– Om MA (Motorsport Australia) kan få fingrarna ur röven och börja betala oss mer pengar kan jag tänka mig att komma tillbaka. Det är lite för dyrt att åka hit med cyklarna från Europa, förhoppningsvis höjs betalningen, sa Jason Doyle.

- Annons -

Nu kommer han inte att vara med i tävlingen i år, det ska dock inte ha någonting med hans uttalande att göra. Speedwaynews.pl uppger att anledningen till att han avstår i år ska vara att han behöver mer tid till att rehabilitera sin handskada som han ådrog sig i Vojens Grand Prix.

Det australiensiska mästerskapet inleds den 4 januari.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna