- Annons -

Daniel Henderson inför avgörandet: ”Det blir den tuffaste uppgiften”

Under torsdagskvällen är det dags för den avgörande finalen mellan Vargarna och Njudungarna. Det kan bli en häftig tillställning.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Förra veckan vann Njudungarna med 49–41. Det gör att Vargarna nu behöver vinna med tio poäng för att vinna Allsvenskan. Daniel Henderson ger sin syn på uppgiften som väntar.

– Det kommer bli en tät match med två jäkligt bra lag där Vargarna förhoppningsvis står som segrare med 50-40. Vi behöver vara på tå från start och gärna rycka ikapp deras 8 poängs försprång snabbt. Sen behöver vi döda deras toppningar som de kommer försöka med. Det blir den tuffaste uppgiften, säger Daniel Henderson.

Hur ser du på årets säsong?

- Annons -

– Jag tycker säsongen varit bra. Både jag som förare och hela laget har höjt oss ett snäpp mot förra året. Överlag så tycker jat att säsongen har varit en av mina bästa någonsin. Många höjde på ögonbrynet när jag signade i Polen men jag har visat många motsatsen. Framförallt i Polen har jag fått resultatet med mig medan jag däremot inte fått till det som jag velat i Bauhausligan, några matcher har varit jättebra några mindre bra.

Det återstår inte mycket av säsongen. Torsdagens final stänger Hendersons säsong. Det hade kunnat bli fler tävlingar om det inte vore för en väldigt viktig anledning.

– Torsdagens tävling blir min sista tävling för året. Jag ska bli Pappa igen här när som helst så vill hålla mig hemmavid. Annars hade jag gärna åkt någon öppen tävling i Tyskland eller liknande, avslutar Daniel Henderson.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna