- Annons -

Hjelmland inför allsvenska finalen: ”Har det bästa laget”

Under torsdagskvällen är det dags för den avgörande allsvenska finalen. Njudungarna har åtta poängs försprång inför matchen.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Två lag som gjorde en bra grundserie och semifinal ska nu mötas i den andra och sista finalmatchen. Efter att ha vunnit med 49–41 hemma i Vetlanda är det gästerna som har ledningen när torsdagens tävling inleds.

– Känslan är väl som den alltid är innan match. Sen är det lite mer puls när det är slutspel. Sen är det ju också första finalen sedan omstarten i Vetlanda och då är det ju jättekul att vi har kommit såhär långt. Jag hoppas att vi kan komma ut på banan och njuta, säger Filip Hjelmland till Vetlanda Posten.

Förra veckan körde man riders replacement för Emil Breum, till kvällens match finns han återigen med i laget. Det är ett bra lag som Njudungarna kommer med.

- Annons -

– Jag tycker att våra chanser är goda. Vi har det bästa laget vi kan komma med samtidigt som vi vet att Vargarna är starka på hemmaplan.

Att man har ett försprång med sig in i tävlingen är naturligtvis skönt. Trots det kan man inte slappna av allt för mycket.

– Det är ju jätteskönt att vi har något att bygga på. Försprånget gör ju också att vi kan styra med toppningar i tävlingen beroende på hur det går. Det är väl en trygghet samtidigt som det inte är något man tänker på när det är match. Då är resultatet 0–0, avslutar Filip Hjelmland.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna