- Annons -

Johannes Stark klar för Rospiggarna: ”Känns som att de tror på mig”

Att Johannes Stark lämnar Smederna har varit klart en tid. Nu är det också klart vart han kommer att köra 2023. Ny klubbadress blir Rospiggarna från Hallstavik.

- Annons - Bild av reklam till Målillas GP i Speedway - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

Den gångna säsongen kantades av skador för 25-årige Johannes Stark. Efter att med undantag för säsongen 2020 kört hela sin karriär i Smederna väljer han nu att testa en annan klubb i Bauhausligan.

– Jag tror kommande säsong kommer vara helt fantastisk. Det känns som jag behöver ett miljöombyte, jag har jobbat med Peter Jansson tidigare och det känns som att Rospiggarna tror på mig. Jag har inte presterat så bra på min nya hemmabana förut så det blir en utmaning och en strävan efter att lära mig och förhoppningsvis kan jag ta många poäng nästa år. Jag vill alltid vinna och gör allt för att laget ska vinna. Jag ser verkligen fram emot att få representera Rospiggarna nästa säsong och hoppas att fansen gör detsamma. Vi ses på banan 2023, skriver Johannes Stark i ett pressmeddelande.

Till klubbens Facebooksida ger lagledare Peter Jansson sin syn på värvningen.

- Annons -

– Johannes Stark är en bra speedwayförare som jag ser mycket utvecklingspotential i. Han har ett genuint speedwayintresse och har gjort flera bra elitserieheat genom åren men kanske inte riktigt fått förtroendet förut. Vi har jobbat ihop tidigare så vi vet vart vi har varandra. Det är en bra och ödmjuk kille som alltid har ordning och reda på grejerna. Jag tror att 2023 kommer bli ett väldigt bra år för Johannes och det ska bli intressant att följa honom och hans utveckling, säger Peter Jansson.

Johannes Stark ansluter med ett snitt på 0.500 poäng per heat.

Rospiggarna 2023
Wiktor Przyjemski, 1.800
Kai Huckenbeck, 1.556
Johannes Stark, 0.500

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Jag skulle uppskatta oerhört mycket om alla läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och jag lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -spot_img

Senaste artiklarna