- Annons -

Chugunov stoppas: ”Lovar att fatta rätt beslut innan mitt nästa liv”

Tanken var att Gleb Chugunov skulle köra för Region Varde i kvällens match mot Slangerup. Så blir inte fallet.

- Annons - - Annons - Bild av reklam för ESS-play.

– Idag förvägrade det danska motorcykelförbundet mig att att köra i den danska ligan på grund av mitt ryska ursprung. Jag ber om ursäkt till det danska förbundet och lovar att fatta rätt beslut om min födelseort innan mitt nästa liv, skriver Gleb Chugunov på sina sociala medier.

Gleb Chugunov representerar i den svenska ligan Kumla Indianerna.

Adam Holman
foto: Erik Kruse
Vi skulle uppskatta oerhört mycket om ALLA läsare ville stötta sidan med tio kronor i månaden. Arbetet med sidan medför en del utgifter och vi lägger mycket tid på den. Hjälpen från er läsare är ovärderlig. På sikt avgör det om sidan hamnar bakom betalvägg eller inte. Tack på förhand! Swish: 123 090 82 36

- Annons -
- Annons -spot_img

Liknande artiklar

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Translate

- Annons -

Dela artikeln

- Annons -

Senaste artiklarna